Vad behöver du packa för en picknick?

Sommaren är den perfekta tiden för att äta utomhus oavsett om det är en improviserad middag i trädgården eller en samling med vänner på stranden. Som de flesta saker i livet är picknick bäst när de är enkla och problemfria. Så vad behöver du packa för en picknick? För att hålla din sommar otroligt rolig här är 4 tips som hjälper dig att picknicka som en proffs.

1.Rätt utrustning för picknick
En skarp men säker kniv är väsentlig för att skära vattenmelon och för att skiva salami. Det är viktigt att den har ett skydd för att skydda bladet och fingrarna. En bra flasköppnare är användbar speciellt när den kan fungera som en sked och en gaffel eller en som också är bra är en korkskruv om du dricker vin. En behållare full av is är lysande för kylning av drycker. För att bära allt redskap kan du antingen ta till en traditionell picknickkorg eller ta en gammal äppelkista som du sedan kan använda upp och ner som ett bord när du har packat upp. Du borde ta med insektsspray och citronljus som är praktiska om du invaderas av insekter.

2. Se till att det ser vackert ut
Det första intrycket är med ögonen så då måste en picknickinställning se bra ut. Tänk på små detaljer som kommer att lyfta picknick. En burk blommor, några vackra linneservetter, en vacker filt eller lite färgglad frukt kommer att lägga till det visuella intrycket. Du vill att folk ska känna sig avslappnade och bekväma och en del av något speciellt.

3. Håll barnen lyckliga
De flesta barn kommer att vara väldigt exalterade över att äta utomhus och kommer att göra massa bus. När du dukar upp är det roligt att be barnen att välja några vildblommor och sätta dem i vatten när de är färdiga.

Det skadar aldrig att ha några alternativ till hands om de börjar bli uttråkade. Till exempel, hitta en fjäder, två snäckskal, en gul blomma och ett blad.

4. Håll maten enkel
Det kan vara frestande att baka en spektakulär tårta för din picknick men kom ihåg att du behöver transportera maten också och att det är troligt att det är varmt. En smält, halvsmält tårta kommer bara att bli fel. Istället går du in för mat som du kan stapla på en stor bräda mitt i din picknick för att alla ska kunna ta vad de gillar och göra sina egna smörgåsar och sallader. Charkuterier, ostar, frukter, nötter, crackers, dip, grönsakspinnar och kokta ägg är alla idealiska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *