Modetrender i olika länder

Trender och stilar varierar mycket från land till land, och till och med från stad till stad. Oavsett om du reser till Ryssland, Berlin eller Tel Aviv, de drastiska skillnader i mode sannolikt att ge någon en liten kulturchock. Oavsett om du planerar att resa jorden, eller bara intresserad av vad mode är som i andra länder, nedan är några större städer och vad några av de nuvarande trenderna är där.

St Petersburg:

När det gäller rysk stil, det handlar om att klä upp. Oavsett vart du ska, även om du bara vill bära jeans, de bättre vara söt Victorias Secret svett byxor, inte de fula gråa sådana som gör att du ser ut som en amerikan. Om en kvinna vill passa in, bör hon ha sitt hår, smink och naglar perfekt gjort alltid. Ryska kvinnor tycker om att se bra ut.

De föredrar sexiga kläder, liksom snäva jeans och urringade toppar. Om det är kallt (naturligtvis kommer det att bli kallt), bör du bära en päls som går upp till midjan, tajta jeans, och mycket höga klackar. Om du vill sticka ut, kan du bära platta skor om du är en kvinna, och sneakers om du är en människa. Sneakers är bara lämpligt om du ska till gymmet. Med det sagt, ryssarna gillar stilen, men det behöver inte nödvändigtvis vara dyrt stil. Du kan lika gärna få partihandel klänningar så länge de ser dyra.

Tel Aviv:

Israel är en intressant plats, och du kommer att upptäcka att landet är fylld med många olika stilar. Men generellt är israelisk stil om komfort. Det är faktiskt tvärtom från rysk stil. Du kommer väldigt sällan ser en israelisk flicka bär mycket höga stilettklackar, även till en nattklubb. Israelisk stil ganska laid back, även hippie ut.

Det är vanligt att se både män och kvinnor idrotts dread lås, bär vintagekläder. Kvinnor gillar att bära löst sittande jeansshorts, söta klänningar som de kan rida sin cykel i, och alltid bekväma sandaler. Israel är i allmänhet en mycket kuperad plats, så bekväma skor är ett måste. Israel är så avslappnad med sin stil som du kommer att se människor bär jeans på bröllop.

Berlin:

Berlin är en stor modets huvudstad, och här ser du några funky trender som du inte är sannolikt att se någon annanstans. Det finns några stora trender som är populära i Berlin, men “hipster” är definitivt i.Planerar att besöka Berlin?.

Detta är en stad som definitivt vet hur man festar, och mode som du ser på gatorna visar att. Stilen kan beskrivas som något annat än mainstream, inte matchar och något går. De är i 80-kläder, höga bästa gymnastikskor, flera lager kläder och funky hår. Stilen har något av en Tokyo-esque känsla, men kanske lite mer ojämna i kanterna. Om du letar efter originalitet, är detta rätt plats att gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *