Kändisar är vår inspirationskälla

Det är ett känt faktum att kändisar formar och påverkar modetrender. Kända människor har alltid format modetrender genom historien och det är fortfarande sant än idag.
Vad är mode? Mode är det som anses vara populärt. Varför anses vissa saker att vara populära? Det beror oftast på att kända personer eller kändisar har setts bära dessa saker. Kändisar påverkar inte bara mode, utan de skapar mode. Kändisar är ofta vår inspiration till vad man ska bära.

Förutom de dagar då vi brukade köpa modetidningar så har vi nu olika TV-nätverk och sociala medier.

Även om det inte är något fel att få inspiration från någon eller något så tenderar vi att ryckas med. I fall du inte vet, eller är osäker på vad du gör, kostymerna Rihanna bär i hennes musikvideon är bara kostymer. Det rosa, blåa och lila håret Kelly Osbourn har är bara en behandling. Stövlar, päls, handskar och halsdukar är alla säsongsbetonade och lämpliga för anpassat klimat.

Medan du beundrar kändisarnas stil, se till att hålla det enkelt och lämpligt tills du blir en kändis själv. Det finns så många trender att ställa sig bakom om du ansluter din egna individuella stil istället för att vara en härmapa. Lämna BET, MTV, ETV och andra sociala medier ensam. Vad sägs om att hita en egen stil och göra dina egna trender? Som jag sa, det är inget fel med at få inspiration, vara originell, vara unik, göra mode till din egen.

Hitta den stil som du gillar och försök bygga kring den stilen. Det kan vara en färg, eller ett tyg. Snart kommer du upptäcka att du är din egen inspiration, och kan följa dina egna idéer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *