Att dekorera med nästa säsongs heta färg

Om du planerar att lägga till lite färg på ditt heminredning och inte är säker på var du ska börja är det här några av våra vackra produkter i en av de hetaste färgerna för hösten, vinterröd.

Rött är traditionellt förknippad med passion, energi, värme, livskraft och känslighet. I japanska, indiska och nepalesiska kulturer är det troligt att om man skall få lycka i äktenskapet så gäller det att välja en gåva som innehåller denna mångsidiga färg som kommer att ge mening såväl som väsentlighet. Nyanser inkluderar tegel, tomat, vin, eld, rödbrunt och bär. På hösten är rött överallt i naturen då de eldröda röda löven faller, de sena mogna hallonen, knäckiga äpplen och de rika juvelerna av dahlias. Men rött kan också känna sig fräscht, breezy och somrigt. Det är allt i tonen.

Vissa röda nyanser har en gul bas (tegel och tomatnyanser) medan andra har en blå bas (bär och vinnyans). Det här kan hjälpa till när du utarbetar hur man utformar en röd produkt i ditt hem eftersom det är en bra idé att hålla sig till liknande bastoner. Lek med vad du redan har i ditt hem och se vad som skulle fungera tillsammans med en ny popighet av rött.

Det är en stark färg så bör bäst används sparsamt i inredning. Vilket innebär att du kan lägga till den perfekta accenten av rött utan att behöva överösa med djärva färger hela tiden. Från bordsdukar till linnehalsdukar omfattar våra produkter i denna överdådiga färg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *